Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Læs mere her. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.
OK

Om den danske Odoo Alliance

Et netværk af danske Odoo specialister

Odoo er kendt for sine mange moduler, der gør systemet anvendelig i mange brancher. I dag er der over 4000 moduler, hvoraf mere end 700 er godkendte af Odoo S.A. Mangler der noget i systemet, giver den fleksible modulopbygning en enestående mulighed for at udvikle nye funktionalitete.

- Tryk her for at gå til den engelske hovedside


Odoo opstod i 2005 i Belgien. Odoo er et af de mest benyttede virksomhedssystemer i verden og udviklet som en open source løsning. Det betyder, at programmører fra hele verden udvikler på systemet og tilføjer nye funktionaliteter. Derfor er Odoo så omfattende og dækker så mange brancher.

Den danske Odoo Alliance - et stærkt netværk af Odoo specialister

Den danske Odoo Alliance er et netværk af forhandlere og partnere, der har specialiseret sig i Odoo, og som kan tilbyde at optimere systemet til jeres virksomhed. Baggrunden for netværket er begejstring over brugervenligheden og de mange muligheder for alle brancher, som Odoo kan tilbyde, også virksomheder i Danmark. Medlemmer af den danske Odoo Alliance, er kendetegnet ved mange års professionel it drift og høj faglig kompetence.

- Tryk her for at se virksomhederne bag den danske Odoo Alliance